Det går alldeles utmärkt att betala med dessa kort på Sörgårdskliniken
Sörgårdskliniken är medlem av Svenska Djursjukhusföreningen
 
 
 
Vi har en ny och fräsch operationssal med modern narkosutrustning där vi utför de vanligaste mjukdels-kirurgiska ingreppen.
För finkirurgi finns operationsmikroskop.
Vi har en modern röntgen-utrustning med digital framkallning av högsta kvalitet. Vi har dessutom EKG för hjärtdiagnostik.
Ritva är en av Sveriges mest erfarna djur-akupunktörer och har en internationell examen i ämnet (of IVAS Certified Vetrinary Acupuncturist). Ritva är medlem i djurskydds-myndighetens alternativbehandlingsråd.

 
För medicinska utredningar har vi tillgång till vårt eget laboratorium för rutinanalyser. För specialanalyser anlitar vi de bästa laboratorierna i Sverige och Europa.
För nyopererade och svårt sjuka djur finns en lugn stall-avdelning med övervaknings-kamera kopplad direkt till vår bostad.
Vi har ett brett kontaktnät bland veterinär-medicinsk expertis. De patienter vi inte klarar av ser vi till får hjälp hos landets främsta specialister i ortopedi, ögonsjukdomar, medicin, sjukdomar hos exotiska djur mm.
 
  När ditt djurs sista stund är kommen gör vi vårt yttersta för att hjälpa den till ett värdigt slut. Vi anlitar Lekebergs Smådjurs-kremering för omhändertagande av djuren.