KLINIKEN

Sörgårdskliniken erbjuder

Kirurgi
Vi har en ny och fräsch operationssal med modern narkosutrustning där vi utför de vanligaste mjukdels-kirurgiska ingreppen. För finkirurgi finns operationsmikroskop.

Röntgen
Vi har en modern röntgen-utrustning med digital framkallning av högsta kvalitet. Vi har dessutom EKG för hjärtdiagnostik.

Akupunktur
Ritva är en av Sveriges mest erfarna djur-akupunktörer och har en internationell examen i ämnet (of IVAS Certified Vetrinary Acupuncturist). Ritva är medlem i djurskydds-myndighetens alternativbehandlingsråd.

Medicin
För medicinska utredningar har vi tillgång till vårt eget laboratorium för rutinanalyser. För specialanalyser anlitar vi de bästa laboratorierna i Sverige och Europa.

Stationärvård
För nyopererade och svårt sjuka djur finns en lugn stall-avdelning med övervakningskamera kopplad direkt till vår bostad.

Remisser
Vi har ett brett kontaktnät bland veterinär-medicinsk expertis. De patienter vi inte klarar av ser vi till får hjälp hos landets främsta specialister i ortopedi, ögonsjukdomar, medicin, sjukdomar hos exotiska djur mm.

Till slut…
När ditt djurs sista stund är kommen gör vi vårt yttersta för att hjälpa den till ett värdigt slut. Vi anlitar Lekebergs Smådjurs-kremering för omhändertagande av djuren.